“Mira-Món”, l’univers d’Anna Font

abr. 01, 2015
administrador

parella enamorats especial sant jordi.jpg

L’exposició MIRA-MÓN és un homenatge al dibuix i al color, eines clau en l’obra artística d’Anna Font i que es fusionen per oferir la seva personal visió del món. Podreu veure quadres en seda i dibuixos, sobre fons negres i fons blancs, i també la sèrie “Enamorats” amb motiu de Sant Jordi. Una tècnica, la de dibuixar i pintar sobre seda, que va redescobrir l’any 2000, després d’haver-la après deu anys abans a l’escola Llotja de Barcelona. La culpable d’aquest “redescobriment” va ser la seva germana Imma, quan li va encarregar un quadre de Barcelona per a la seva llar. Una obra que va despertar, segons Anna Font, “l’amor pel color i una nova forma de veure el món, onírica, fantasiosa i alegre”. Un univers que podreu descobrir durant tot aquest mes d’abril a la Galeria Marcs. 

Descobriu l’amor pel color i la forma de veure el món, onírica, fantasiosa i alegre, d’Anna Font. Quadres en seda i dibuixos que podreu gaudir fins al 30 d’abril.

Anna Font es defineix com a artista plàstica, dissenyadora d’estampats i dibuixant. A la seva obra busca incorporar la “bellesa i l’harmonia”, tot creant un món imaginari per perdre’s en ell i així plasmar “l’alegria de viure”. Diplomada en Arts Aplicades i Oficis Artístics a l’Escola Llotja de Barcelona, ha realitzat diverses exposicions col·lectives de dibuix, retrat, estampació (serigrafia), disseny d’estampats i pintura en diverses poblacions de Catalunya, Alemanya i el Japó. Les seves exposicions individuals de pintura sobre seda s’han exposat, entre d’altres llocs, a la Casa Amatller de Barcelona. La darrera mostra d’art on ha participat va ser a la Casa Batlló de Gaudí, el passat Nadal, amb un Showroom de Sou d’art.

daliana vegetal.jpg

Anna Font ha col·laborat, també, amb la revista Internacional Texitura, fent disseny d’estampats, i amb “El ojo de la aguja”, revista de literatura de la Universitat de Barcelona, il·lustrant textos amb els seus dibuixos. Una altra tasca important en la seva trajectòria professional han estat els dissenys promocionals i/o de merchandising que ha fet per a La Casa Batlló i per a marques conegudes com Janira o L’Oreal. Així mateix, el 2005 va dissenyar el motiu de les samarretes i el cartell de la campanya “Mulla’t” de la Fundació Esclerosi Múltiple. Darrerament també ha fet un redisseny de la Casa Batlló per a la companyia enterprise rent-a-car, quadre que va estar exposat a l’emblemàtic restaurant Els 4 gats.

Podeu conèixer encara més coses d’aquesta artista al seu lloc web, www.annafont.es