“Crtl C /Crtl V”, de Míriam Ventura

des. 01, 2014
administrador

Aquest desembre us convidem a veure “Crtl C /Crtl V”, la nova exposició de Míriam Ventura. La mostra fa referència al fet de copiar i enganxar, tan habitual en el món tecnòlogic dels nostres dies. Si a això hi sumen la manera de fer del moviment Apropiacionista, neix la sèrie de quadres que podreu veure aquest desembre a la galeria Marcs. La inauguració serà aquest dijous 4 de desembre a les 8 del vespre.

IMG_20140913_131540 (1)

En una època de sobreinformació , la ignorància i la supèrbia sobre les tècniques i la història de l’art contrasta amb la facilitat d’obtenció de coneixements. L’autora busca en la història respostes a preguntes actuals i aprèn d’alguns dels pintors que més admira de l’Art.

D’aquestes qüestions, basades en una selecció de temes universals, neixen les composicions pictòriques Crtl C /Crtl V, on mescla, a mode de bits, trossos d’obres de grans mestres de la història de l’art .

Els temes són la naturalesa, l’amor , la mort, els bodegons, els viatges, els animals, les dones, l’abstracció, l’arquitectura i l’origen del gust.

Míriam Ventura és llicenciada en Belles Arts en les especialitats de pintura i gravat. Professora de dibuix i pintura de la Generalitat de Catalunya a la Llotja i Pau Gargallo des del 1998. Directora i fundadora del taller d’art la Finestra des del 2005.